BOLALARDAGI QOʻRQUV HOLATINING KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Babayeva Dilfuza Ataxanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotasiya: Maqolada qoʻrquv, qoʻrquvning olimlar tomonidan tahlil qilinishi, qoʻrquvni keltirib chiqaruvchi holatlar, fobiya, fobiya turlari, fobiyaning inson nerv tizimiga ta’siri masalalari hamda ota-onalar, oʻqituvchilar, psixologlar uchun muhim tavsiyalar keltirilgan.