MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI RAHBARLARINING BOSHQARUVCHILIK QOBILYATLARINI TAKOMILLASHTRISH USULLARI - Sadriyeva Sarvinoz Botir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annatatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti rahbar xodimlarning boshqaruvchilik  qobiliyatini  takomillashtirish  omillari  va  rahbarlik  xususiyatlari haqida aytib o‘tilgan.