YOSHLAR ICHIDA TA’LIM MIGRATSIYASINING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA NIZOMLARI. - Beknazarova Madinaxon Abdumalik qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Bu  maqolamiz  orqali  ta’lim  migratsiyaning  O‘zbekiston Respublikasidagi  yoshlar  ma’naviyatiga  ta’siri  Yangi  O‘zbekistonda  migratsiya sohasidagi islohatlarning mohiyati, migratsiyaning  jamiyatimizda qaror topgan milliy ma’naviy  qadriyatlar  haqida  so‘z  boradi.  Umumiy  o‘rta  ta’lim    muassasalari bitiruvchilari,  hududlardagi  yoshlar  va  professional  ta’lim  muuassasalari o‘quvchilarning kasb egallashga hamda chet tillarini o‘rganishga bo‘lgan qiziqishlarini oshirish maqsadida turli xil say-harakatlar olib borilmoqda.