OLIY TA’LIM MUASSASALARI PROFESSOR-O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI BELGILASHNING BOSQICHLARI. - Xushvaqtov Yusuf Qurbonmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Bo‘lajak  o‘qituvchilarda  kreativ  fikrlash  ko‘nikmalarini shakllantirishda  pedagog  alohida  o‘rin  tutadi.Bu  jarayonda  “  pedagogning  roli auditoriyada  kreativlik  muhitini  yaratishdan  iborat.  Vaholanki,  pedagog  guruhda bo‘lajak o‘qituvchilar o‘zini erkin seza oladigan va o‘z fikrlari, g‘oyalari bilan bo‘lisha oladigan muhit yaratish lozim.