BOSHQARUVDA RAHBAR VA HODIM MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK SHARTLARI. - Burxonov Jasurbek Jahongir o’g’li; Xalimova Mashraboy Vaxidovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  tashkilot  boshqaruvida  rahbar  va  xodimlar o'rtasidagi munosabatlarga ta'sir ko'rsatadigan psixologik omillar o'rganiladi. Nazariy asoslar  va  empirik  tadqiqotlarni  tahlil  qilish  orqali  ishonch,  muloqot,  emosional intellekt va motivatsiya kabi muhim omillar aniqlanadi. Natijalar psixologik bilimlar asosida ish joyidagi dinamikani yaxshilash va samaradorlikni oshirish strategiyalarini taklif qiladi.