MAVZU: TERINING ZAMBURUG’LI KASALLIKLARI - Xamidova Muqaddamxon Soyibjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Teri zamburug‘i (mikoz) - parazit patogen zamburug‘lar keltirib chiqaradigan keng  tarqalgan  zamburug‘li  kasallik.  Organizmga  tushgan  zamburug‘  turi  kasallik xarakterini belgilaydi. Mikoz har xil joylarga, jumladan, teri, oyoq panjalari va jun qoplamiga ham ta’sir qilishi mumkin.