TAFAKKUR BORASIDAGI PSIXOLOGIK NAZARIYALAR - Samadullayev Lazizbek Zafar o’g’li; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu  maqolada  tafakkur  Tafakkur  inson  ongining  asosiy  jihatlaridan  biri bo‘lib, tafakkur jarayoni  orqali biz dunyoni tushunamiz, uni idrok qilamiz  va unda o‘zimizni anglaymiz.