TAFAKKUR OPERATSIYALARI - Sattorov Sardor Sunnatulloyevich; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Sportchilar  uchun  tafakkur  operatsiyalari  o'yin  davomida  qabul qilinadigan  qarorlarni  yaxshilashga  yordam  beradi.  Bu  maqolada  turli  xil  tafakkur operatsiyalari va ularni sportda qanday qo'llash haqida ma'lumot beriladi.