KOXLEAR IMPLANTNING TUZILISHI VA KOXLEAR IMPLANTLI BOLALAR HAQIDA UMUMIY MA’LUMOTLAR - Xalimova Ozoda Ma’murjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda dolzarb bo’lgan hamda barchani e’tiborini  tortgan  qiziqtirib  kelayotgan  koxlear  implantli  bolalar  va  koxlear implantatsiya apparati, eshituv moslamalari va ularni tuzilishi  implantatsiya jarayoni va operatsiya jarayonlari haqida ma’lumotlar berilgan.