INKLYUZIV TA'LIMDA SOGʻLOM VA NUQSONLI BOLALARNING MUNOSABATLARI - Turgʻunpoʻlatova Dilafroʻz Murodjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  inklyuziv  taʼlim  muhitini  tashkil  etish, oʻqituvchilarda inklyuziv madaniyatni shakllantirish, sogʻlom va nuqsonli bolalarning oʻzaro munosabatlari va ularning yechimlari haqida batafsil bayon etilgan.