O'QUVCHILARDA O'ZLASHTIRISHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Amanova Maxpurat Tursinboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Bugungi kunda ta’lim jarayonida eng  muhim  masalalardan biri o’quvchining  ruhiyati  va  uni  darsga  bo’lgan  qiziqishidir.  Dars  jarayonida  o’quvchi ko’pgina  qiyinchiliklarga  uchrashi  mumkin  va  ularni  yengib  o’tish  bir  muncha mushkul  masala  hisoblanadi.  Bu  esa  o’quvchining  mavaffaqiyatga  erishishiga to’sqinlik qiladi. Ushbu maqolada shu kabi masalalarga to’xtalib o’tdik.