SOTSIOMETRIYA METODI.TURLARI VA UNGA QO'YILADIGAN ASOSIY TALABLAR - Xolpo’latova Mehriniso Xolpo’lat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu  tadqiqot  jarayonida  sotsiometriya  metodidan  foydalanish  haqida  so‘z boradi. Ilmiy tadqiqot jarayonida ushbu metod afzalliklari hamda uning o‘rni haqida ham muhokama qilinadi.