СУРХОНДАРЁ ҲУДУДИДАГИ ТАРИХИЙ ОБИДАЛАР. - ЗИЁДУЛЛАЕВ ЗАФАР ХУСАН УГЛИ (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация.  Ушбу  мақолада  қўҳна  Сурхондарё  ҳудудидаги  тарихий обидалар едгорликлари ўрганилган. Айникса. Ал-Ҳаким ат-Термизий мақбараси  Термиздаги меъморий ёдгорликлар диққатини ўзига тортади