ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH ORQALI CHORVACHILIK MAHSULDORLIGINI OSHIRISHNING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Xidirov Xurshitjon To‘lqinjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Biz ushbu maqolada, zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash orqali chorvachilik  mahsuldorligini  oshirishning  iqtisodiy  samaradorligi  mavzusini dolzarbligini va bugungi kundagi holatini o‘rgandik.