KORXONALARNI BOSHQARISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALIY BOSHQARUV SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA IQTISODIY XAVFSIZLIKNI TAMINLASH MASALALARI - Saidov Mash'al Samadovich; Muxammadiyev Nodirbek Ikromjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  raqamliy  texnologiyalarning  rivojlanish tendensiyalari, ulardan sanoat korxonalarining boshqaruv tizimida foydalanish orqaliy iqtisodiy xavfsizlikni taminlanishi va boshqaruv samaradorligini oshirish imkoniyatlari keng yoritilingan.