SUN’IY INTELLEKTNI QO’LLASHDA MALUMOTLAR BAZASINING AHAMIYATI - Aktamov Muslimbek Azamat o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda hayotimizni zamonaviy axborot texnologiyalarisiz tasavvur qila olmaganimiz kabi, jamiyatning ham turli jabhalariga sun’iy intellekt bir necha  vazifalarni  bajarish  orqali  kirib  bormoqda.  Sun’iy  intellektni  ishlatishni  va ishlashini, ma’lumotlarning qanchalik muhim ekanligini bilishimiz bugungi kunning talablaridan biriga aylanib ulgurdi. Sun’iy intellektni yordamchi sifatida ishlatish, har bir inson uchun yengilliklar va yangi qulayliklar hosil qiladi.