ASHTARXONIYLAR SULOLASI DAVRIDA BUXORO XONLIGINING IJTIMOIY-IQTISODIY HAYOTI. UBAYDULLAXONNING PUL ISLOHOTI - Tilakova Nasiba Tavakal qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Ashtarxoniylar  sulolasi  davridagi  Buxoro xonligining  ijtimoiy-iqtisodiy  hayoti,  savdo  munosabatlari  va  Ubaydullaxon tomonidan o'tqazilgan pul islohoti haqida ma'lumot beriladi.