KLARNET CHOLG‘USINI O‘RGATISHDA O‘QITUVCHINING MAHORATI - Abdurayimov Fahriddin Muhammadali o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  klarpnet  cholg‘usini  o‘rganishda  muhim bo‘lgan  omillar,  shu  bilan  bir  qatorda  o‘qituvchining  o‘quvchiga  bo‘lgan  e'tibori, cholg‘u  ijrochiligida  ahamiyat  berishi  kerak  bo‘lgan  unsurlar  yoritib  o‘tilgan. Ahamiyatli jihati olimlarning nazariy qarashlari ham sharxlanib o‘tilgan.