SPORT FAOLIYATINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - JO’RAYEV SHAMSHODBEK JAVLONBEK O‘G‘LI; QO’SHOQOV UMIDBEK NAVRUZOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sport faoliyatining o’ziga xos xususiyatlari va unga  aloxida  e’tibor  berilishi,  sportchining  sportga  bo’lgan  munosabatlari, sportchining sportga psixologik tayyorgarlikm ko’rishlariga talab qilinadigan texnik va taktik jixatdan etibor berilishini yoritilgan.