VEB-SAHIFA YUKLANISH TEZLIGINI OPTIMALLASHTIRISH VA FOYDALANUVCHI TAJRIBASINI YAXSHILASH USULLARI - To‘xtayeva Robiya Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada  veb-sahifalarni  yuklanish  tezligini  oshirish  va foydalanuvchi tajribasini  yaxshilash  usullari dasturiy kodlar  yordamida ifodalanadi. Tez  ishlaydigan  sahifalar  foydalanuvchilarning  qoniqishini  oshiradi  va  saytga qiziqishni  kuchaytiradi.  Ushbu  maqolada  keraksiz  kodlarni  qisqartirish,  fayllarni birlashtirish va rasm siqish usullari kod misollari bilan yoritiladi.