MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MATEMATIK RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA MANTIQIY FIKRLASHNI LOYIHALASH. - Ismailova Nilufar Isroildjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  matematik tafakkurni  rivojlantirishda  modellashtirish  asosiy  metodlardan  biri  ekanligi, maktabgacha  yoshdagi  bolalarni  matematik  tafakkurini  rivojlantirishda  axborot texnologiyalaridan  foydalanish  zarurati,  mantiqiy  fikrlashni  rivojlantirish  uchun loyihalar va faoliyatlar, mantiqiy munozaralar:va ularni mazmuni atroflicha yoritilgan.