HARBIY XIZMATCHILARNING MEHNAT FAOLIYATIDA XAVFSIZ INTEGRATSION ISHLASH USULLARI, VOSITALARI VA TAMOYILLARI - Baxridinov Sherzodbek Nurmamatovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  harbiy  xizmatchilarning  mehnat  faoliyati, mehnatni  muhofaza  qilish  masalalari  va  xavfsiz  integratsion  ishlash  usullari metodologik  asoslari  yoritiladi.  Shuningdek,  harbiy  xizmatchilarning  mehnat faoliyatida xavfsiz integratsion ishlash usullari, vosita va tamoyillari  o’rganiladi.