QIZILQANOTLILAR OILASI. - Salimova Sharofat Isoqjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola      qizilqanotlilar  oilasi  haqida  bo‘lib,  ularning tabiatda tutgan o‘rni ushbu oilaga kiruvchi vakillarining qanday xususiyatlarga ega ekanligini  yoritilib  berilgan.  Bundan  tashqari  qizilqanotlilarning  oziqlanishi, ko‘payishi,  yashash  muhiti  va  ularni  qanday  muxofaza  qilinishi  haqida  ilmiy asoslangan ma’lumot keltirilgan.