YURAK IMPLANTATSIYASI - Sayfulloyeva Sabina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur  tezis  yurak  qon  tomir  tizimi,  uning  tarkibiy  tuzulishi, funksiyasi  va  asosiy  vazifalarini  yoritadi.  Shuningdek,  maqolada  yurak  qon  tomir tizimi kasalliklarining bugungi kunda dolzarb muommoga aylanganligi haqida fikrlar keltirilgan. Hamda, yurak implantatsiyasi o‘ rganildi.