KICHIK BIZNES SUB’EKTLARIDA SANOAT MAHSULOTLARI EKSPORT VA IMPORT SALOHIYATINI BAHOLASH (NAVOIY VILOYATI MISOLIDA) - Sh.M.Suyunov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik biznes sub’ektlarida sanoat mahsulotlari eksport va importning hozirgi holati va tahlili, Viloyatimizda tashqi savdo aylanmasi, viloyat eksport va importining   tovar tarkibi  xususida tahliliy fikr-mulohazalar bildirib oʻtilgan.