HOZIRGI KUNDA NASOS STANSIYALARNING O‘RNI - Sherboyev Zohid Xonqulovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Nаsоs  stаnsiyalаrning  klаssifikаsiya, sug’oriladigan yerlarda nasos stansiyalarning ahamiyati masalalari yoritilgan.