ÒRGANILAYOTGAN TILDA OHANG VA UNING TURLARI - Abdulboqiyeva Sarvinoz; Ismanova Odina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:    Maqola  òrganilayotgan  tilda  ohang  va  uning  turlarini  ko‘rib chiqadi. Tilning fonetik tizimidagi ohanglarning ahamiyati, ularning nutqdagi roli va turli turlari (tinish, savol, ijobiy, salbiy, emotsional ohanglar) tahlil qilinadi.