КИЧИК БИЗНЕС СУБЪЕКТЛАРИНИНГ ЭКСПОРТ САЛОҲИЯТИНИ ОШИРИШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Э.Ф. Исмаилов (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация   Кичик  бизнес  субъектларининг  экспорт  салоҳиятини  ошириш  улар фаолиятининг  барқарорлигини  таъминлаш  ва  уларнинг  халқаро  товар бозорларидаги  рақобатбардошлигини    оширишнинг  зарурий  шарти ҳисобланади.   Мақолада  мамлакат  иқтисодиётининг  саноат  тармоғида  фаолият юритаётган кичик бизнес субъектларининг экспорт салоҳиятини ошириш билан боғлиқ бўлган долзарб муаммолар аниқланган ва уларни ҳал қилишга қаратилган илмий таклифлар ишлаб чиқилган.