ASOSIY ELEMENTAR FUNKSIYALAR. - Abdusalomova Zarnigor Mirodil qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Elementar funksiyalar matematikada asosiy tushunchalar bo'lib, ular ko'plab murakkab matematik jarayonlarni tushunish va modellashtirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada elementar funksiyalar, ularning turlari, xususiyatlari va amaliyotdagi o'rni haqida batafsil ma'lumot beriladi.