XALQ CHOLG‘ULARI IJROCHILIGINING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATLI QIRRALARI - Bafoyev Nodirshoh (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada  yoshlarning  ta’lim  tarbiya  tizimida  musiqiy  tafakkurning  xalq cholg‘ulari  misolida namoyon bo‘lishi nazarda tutiladi.  Undan tashqari  yoshlarning musiqiy qobiliyatini yana oshirish maqsadida ularga beriladigan birlamchi ko‘nikmalar yoritiladi.