VOKAL SINFIDA TENORLAR BILAN ISHLASHDA REGISTRLARNI ARALASHTIRISH - Xabirova Nodiraxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola yuqori registrlarda kuylovchi tenor vokalistlarning ijro texnikasi, amaliyoti va aralash registrlarda kuylash imkoniyati xususida boradi.