MUSIQA MAKTABLARIDAGI BOSHLANGʻICH SINFLARIDA NOTA OʻQISH MASHGʻULOTLARI (Fortepiano sinfi misolida) - Tosheva Durdona (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola yoshlarimiz tarbiyasida muhim rol oʻynaydigan musiqa san’atidagi nota oʻqish masalasiga qaratilgan boʻlib, unda bolalardagi nota oʻqish va ularni toʻgʻri ijro qilish qobiliyatini oshirishga, musiqiy hissiyotni kuchaytirish va ma’naviy ongni rivojlantirishga qaratilgan.