PEDAGOGIK BOSHQARUVDA PSIXOLOGIK YONDASHUV. - Dilnoza Normurodova Ilhom qizi; Asadbek Shukurov Turdimurod olib (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada asosan pedagog uchun muhim bo’lgan boshqaruv psixologiyasi haqida ma’lumot beriladi.Yana shuningdek, o’zlikni anglash “MEN “ nima ekanligini ko’zda tutilgan .Boshqaruv psixologiyasi pedagog uchun muhim ekanligini va uning yo’llari  aytib  o’tilgan.Boshqaruv  psixologiyasidagi  bir  nechta  yondashuvlar  aytib o’tilgan.Boshqaruv yondashuvi barcha kasblarga kerakligi aytib o’tilgan.