SINDITSIYALI KREDITLASH AMALIYOTINI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI - Kasimova Shoira Muratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqola  sinditsiyali  kreditlash  amaliyotini  takomillashtirish yo‘llarini  o‘rganadi.  Sinditsiyali  kreditlashning  afzalliklari,  mavjud  muammolar  va takomillashtirish  yo‘nalishlari  ko‘rib  chiqilib,  raqamli  texnologiyalarni  joriy  etish, regulyativ talablarni yengillashtirish hamda risklarni baholash tizimini rivojlantirish usullari taklif etiladi.