O’QUVCHILARDA O’Z JONIGA QASD QILISHNING AYRIM IJTIMOIY- PSIXOLOGIK JIHATLARI - Quryozova Gulyor Alisherovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  mаqоlаdа  bolalarda  o‘z  joniga  qasd  qilishnin  ayrim ijtimoiypsixologik jihatlari tаvsifi bаyon etilgаn.