MAKTABDA IQTIDORLI O’QUVCHILARNI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Dusanov Suxrob Nasim oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ta’lim  jarayonida  iqtidorli  o’quvchilarni aniqlashning  pedagogik-psixologik  usullarini  nazariy  va  amaliy  jihatlari  hamda intellektual  rivojlanishi  yuqori  bo’lgan  bolalarni  o’qitishning  asosiy  yondashuvlari keltirib o’tilgan.