KICHIK MAKTAB YOSHI. - RAVZATULLAYEV AMRULLO ZIYODULLO O’G’LI; QURBONOV DOSTON ILHOM O’G’LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqola  yozilishidan  maqsad,  kichik  maktab  davridagi o‘quvchilarning  psixik  rivojlanish  xususiyatlari,  yetakchi  faoliyat,  xulq-atvor xususiyatlari,  aqliy  rivojlanishi  va  shaxsining  shakllanishi  bo‘yicha  bilim  berish. Bo‘lg‘usi pedagoglarda kichik maktab yoshidagi bolalarni sevish, ular shaxsiga hurmat bilan qarash hislarini singdirish. Talabalarni kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarga samarali ta’lim-tarbiya berish uchun o‘z shaxsiy fazilatlarini tahlil qilishga o‘rgatish.