JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHISI FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XARAKTERISTIKASI. - Toshpo’latov Murodjon Mamasodiq o’g’li; Saydullayev Go’libjon Yigitali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  jismoniy  tarbiya  o’qituvchisining  psixologik holati,  xususiyati  va  faoliyat  jarayonidan  yuzaga  keladigan  muammolardan  chiqish keltirilgan.