КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИ ФАОЛИЯТИДА СТРАТЕГИК РЕЖАЛАШТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Атамурадов Шерзод Акрамович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада кичик бизнес ва тадбиркорлик субъектлари фаолиятида  стратегик  режалаштиришнинг  аҳамияти  таҳлил  қилинади. Ривожланган  мамлакатлар  тажрибаси  асосида  Ўзбекистонда  кичик  бизнес субъектлари  учун  самарали  стратегиялар,  жумладан,  инновацион,  рақамли трансформация, диверсификация ва ниш стратегиялари тавсия этилади. Кичик бизнес  субъектларининг  стратегик  режалаштиришга  йўналтирилган  ёндашуви уларнинг  бозорда  барқарор  мавқеини  мустаҳкамлаш  ва  узоқ  муддатли ривожланишга эришишида муҳим омил ҳисобланади.