PSIXOLOGIYADA O’ZINI O’ZI NAZORAT QILISH TUSHUNCHASI: ILMIY QARASHLAR TAHLILI - Isomiddinova Durdona (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zini o’zi boshqarishning nazariy asoslari, Bu mexanizmning  ikki  asosiy  modeli  –  lokus  va  o’ziga  ishonch  modellari  haqida olimlarning  fikrlari,  ularning  amaliyotdagi  ahamiyati  va  xususiyatlari  haqidagi ma’lumotlar tahlil etiladi.