O'ZBEKISTON RESPUBLIKASINING MARKAZIY OSIYO MAMLAKATLARI BILAN MA'DANIY HAMKORLIGI TARIXIDAN (QOZOG'ISTON MISOLIDA) - Xoshimov Axror (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  O'zbekiston    Respublikasi    bilan    Qozog'iston    Respublikasi  o'rtasida  Mustaqillik yillaridan,  ya'ni  1991- yildan  bugungi  kunga  qadar  tarixiy  shaharlar,    ma'daniy    meros  obyektlari,    o'zaro  baynalmilal    tashkilotlar    tashkil  etilganligi  va  urf- odat,  an'anaviy  qadriyatlarimizning  o'zaro  yaqin  qardosh  xalqlar  sifatida  shakllangan-ligi  haqida.