ZAVQIY ASARLARINING TIL XUSUSIYATLARI - Keldiboyeva Gulzodabonu Avazbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Qo‘qon adabiy muhiti vakili Ubaydulloh Solih o‘g‘li Zavqiyning   ijodiy  faoliyatining  o’rganilishi va  asarlarining  uslubi  hamda leksik va grammatik  xususiyatlari haqida qisqacha maʼlumotlar berilgan.