YANGI О‘ZBEKISTОNDA IJTIMОIY BОSHQARUVNING MA’NAVIY ASOSLARINI TASHKIL ETISHDA MA’NAVIY MEROSNING O’RNI - Mansurova Malohat Yunus qizi; Saxatov Bekzod Kenjayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekiston davlatida boshqaruv tizimidagi islohotlarni amalga oshirishda ma’naviy merosning kelgusidagi taraqqiyоt uchun naqadar muhim ahamiyat  kasb  etishi,  uning  ,  insоnning  ruhiy,  ma’naviy  о‘sishi  bilan  chambarchas bog’liqligi ko’rsatib berilgan.