YANGI O'ZBEKISTON TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA INSON QADRINING ULUG'LANISHI - Boymirzayeva Xurshida Sobirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA   Yangi O'zbekiston Taraqqiyot strategiyasida birinchi o'ringa shaxs, inson qadri yuqori o'ringa qo'yilib, “inson – jamiyat – davlat” degan yangi tamoyil asosida davlat va  jamiyat  boshqaruvini  tashkil  etadi.  Bir  so'z  bilan  aytganda,  amaliy  natija,  inson manfaati, uning qadr-qimmati bosh maqsadga aylangan.