O'ZBEKISTON RESPUBLIKASI BILAN QOZOG'IZTON RESPUBLIKALARINING IQTISODIY HAMKORLIGI TARIXI - Jumayev Salim (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya.  Bu  maqolada  ikki  mamlakat  orasida  iqtisodiy  hamkorlikning rivojlanishi  va  ozgarish  xususiyatlari,  hamkorlikning  asosiy  yonalishlari  ortasidagi investitsiyalar korsatib otilgan.