ORTIRILGAN IMMUNTANQILIK VIRUSI EPIDEMIOLOGIYASINI GUYOHVONDLAR ORASIDA - Azamov Bobur Umid o’g’li; Yermanov Rustam Temirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  Ortirilgan  Immuntanqilik  Virusi  (OIV)  ning guyohvondlar orasidagi epidemiologiyasini o’rganadi. Virusning tarqalishiga ta’sir qiluvchi omillar, diagnostika va monitoring usullari tahlil qilinadi. OIV ning oldini olish va unga qarshi kurashishda samarali yondashuvlar ko’rsatiladi.