UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABI MATEMATIKA KURSIDA HOSILA TUSHUNCHASI - M.K. Mamadjanova; Xusanova M.B; Kamolova S.Z (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  hosila  tushunchasini  umumiy  o’rta  ta’lim maktablarida  funksiyaga  orttirma  berish  orqali  topish  yo’li  o’quvchilarga  oson tushuntirish mumkinligi keltirilgan.