“NAVRO‘Z” NASOS STANSIYASIDAGI NASOS AGREGATLARINING HISOBIY SUV SARFI VA NASOSLAR SONINI ANIQLASH - Vafoyeva Aziza Toshtemir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  “Navro‘z” nasos stansiyasining ishchi  holati, mashinalar zalidagi nasos agregatlari, dvigatellarni tanlash ishlari, nasos stansiyasining geometrik  va  dastlabki  to’liq  ko‘tarish  balandligini    aniqlash, nasosga  qo’yiladigan talablar haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.