PSIXOLINGVISTIKADA O‘ZLIK HISSI - Parpiyeva Diloro Murodjon qizi; Kabulova U.S (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  psixolingvistikada  o‘zlik  hissi  va  uning  til orqali  shakllanishi  o‘rganiladi.  O‘zlik  hissi  insonning  til  bilan  o‘zini  idrok  etishi jarayonida  muhim rol  o‘ynaydi. O‘zbek adabiyotida o‘zlik hissining aks etishi ham tahlil  qilinib,  til  va  shaxsiy  identifikatsiya  o‘rtasidagi  bog‘liqlik  haqida  fikrlar yuritiladi.