QISHLOQ XO’JALIGIDA MEHNAT GIGIYENASI - Bafoyev Azizbek Husen o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola qishloq xo'jaligi ishchilarining sog'lig'iga ta'sir etuvchi omillar, xususan, chang, karbon monoksid va shovqin darajasi haqida ma'lumot beradi. Maqolada  traktor  haydovchilari,  sug'oruvchilar  va  boshqa  qishloq  xo'jaligi ishchilarining  ish  sharoitlari  va  ularning  sog'lig'iga  ta'siri  haqida  batafsil  ma'lumot berilgan. O'zbek tilida: